Rövidebbek lehetnek a büntetőügyek - új büntetőeljárási törvény lép hatályba

A július 1-jén hatályba lépő új büntetőeljárási törvénytől a kormány, a jogászok és a közvélemény is azt várja, hogy lényegesen rövidebb idő alatt kerülhet pont a bíróságokon a büntetőügyek végére - mondta egy sajtóbeszélgetésen a Szegedi Ítélőtábla elnöke csütörtökön.

 >>>

Tisztelt Olvasó!

Az Ön által meglátogatott honlap a Répássy és Társai Ügyvédi Társulás honlapja. A Répássy és Társai Ügyvédi Társulás az első miskolci ügyvédi társulás, amelyet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Ügyvédi Kamara területén bejegyeztek. Sőt, egész Észak-Magyarországon ez az első ügyvédi társulás, amelyet az ügyvédi tevékenységről szóló 2017. évi LXXVIII. törvény hatálybalépése óta nyilvántartásba vettek. Tudatában vagyunk ennek a felelősségnek.

Ügyvédi együttműködésünk alapja a hagyománytisztelet. A névadó jogász család első ügyvéd tagja 1936-ban szerezte diplomáját és 1942-ben lett ügyvéd. Azóta már a harmadik generáció gyakorolja a családi hivatást és biztosan lesz követője is az elődöknek. Hálás szívvel köszönjük kollégáinknak, akik nem kisebb családi hagyományokat követnek, hogy társultak velünk ezen név alatt.

Az ügyvéd az ügy első bírája – tartja a mondás. De az ügyvéd mindig az ügyfél mellett áll. Néha, csak ő áll mellette. Ezt soha ne feledjék.

Köszönjük, hogy meglátogatta a honlapunkat!

Répássy Róbert

Tagok
Dr. Ledniczky Réka  >>>
Dr. Komporday Nóra  >>>
Dr. Répássy Ádám Csaba  >>>
Dr. Répássy Csaba  >>>
Dr. Répássy Róbert  >>>